2020. június 05., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (16)
április (10)
március (31)
február (7)
január (5)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
szeptember (23)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Ősztől újra vásárolhatunk a Shopmarkban

Főoldal>Közérdekű>Ősztől újra vásárolhatunk a Shopmarkban
 
Írta: Szerk.
2018. augusztus 07. 14:00
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Várhatóan októberben nyitja meg kapuit a megújult, modernizált és új üzletekkel tarkított Shopmark. A korábbi Europark átalakításának munkálatai áprilisban kezdődtek.

Új üzletekkel, új dizájnnal és modernizált külsővel nyitja meg kapuit, várhatóan októberben a Shopmark. A 26 ezer négyzetméteres bevásárlóközpont megújításán jelenleg 400 ember dolgozik, akik a belső terek kialakításáért, a mozgólépcsők illetve liftek modernizációjáért, valamint az energetikai korszerűsítésért és a homlokzat átalakításáért felelnek. Közben az üzletek bérlői is elkezdték birtokba venni a területüket, hogy megkezdjék a boltok belső kialakítását.

 

 

Az új belső téri elosztásnak köszönhetően közel 80 új üzlet és szolgáltató kaphatott helyet az Üllői úti bevásárlóközpontban, ahol a helyiségek mintegy 90 százaléka már bérlőre talált. Mint azt Czifra Balázstól, a Diófa Alapkezelő Zrt. ingatlanbefektetési üzletágának vezetőjétől megtudtuk, újdonság, hogy lesznek nagyobb üzletek, az egyik bérlő például 2000 négyzetméteren, 2 szinten várja majd a vásárlókat. Erre korábban nem volt példa a bevásárlóközpont történetében.

 

 

Amint azt a helyszínbejáráson megtudtuk, az éttermi rész is megújul, és az emeletre kerül, ahol egy egyedülálló, külön a tálcák tisztántartására kialakított szerkezetet is beszerelnek, megőrizve ezzel is az épület tisztaságát.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.