2019. június 24., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
október (66)
szeptember (25)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Rangos elismerésben részesült dr. György István

Főoldal>Közülünk>Rangos elismerésben részesült dr. György István
 
Írta: Szerk.
2019. március 19. 08:31
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Idén március 15-én dr. György István, Budapest kormánymegbízottja vehette a Batthyány Lajos-díjat, amellyel az évtizedek óta tartó, a köz szolgálatáért végzett kiemelkedő munkáját ismerték el.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából Batthyány Lajos-díjat adományozott dr. György Istvánnak, Budapest kormánymegbízottjának.

 

 

A Batthyány Lajos-díj kiemelkedő közigazgatási életmű elismeréseként adományozható a Miniszterelnökség tevékenységét segítő személynek.

 

– Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a magyar szabadság ünnepén Gulyás Gergely miniszter úrtól Batthyány Lajos-díjat vehettem át – mondta lapunknak dr. György István. – Nagyon köszönöm azoknak akik gondoltak rám, de éppúgy köszönet illeti valamennyi munkatársamat, akivel együtt dolgozhattam az elmúlt évek alatt, akik fáradhatatlanul végezték és segítették közös munkánkat. Szívből gratulálok valamennyi díjazottnak is – tette hozzá.

 

Dr. György István 1990 és 2002 között Budapest X. kerület Kőbánya polgármestereként tevékenykedett, 2006-tól a Fővárosi Közgyűlés tagja, 2010-2014 között országgyűlési képviselő, és 2014. júniusig Budapest városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettese volt, 2014 óta Budapest Főváros Kormányhivatalát vezető kormánymegbízott. Emellett Kispest és Kőbánya választókerületi elnöke.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.