2019. december 11., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Tárgyalnak a Határ úti végállomásról

Főoldal>Közélet>Tárgyalnak a Határ úti végállomásról
 
Írta: Szerk.
2015. január 19. 11:57
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Egyeztetést tartanak a Határ úti végállomás felújításáról az érintett szervezetek a héten - írja honlapján Dódity Gabriella. Rajtra készen áll a munka elkezdése, azonban pert indított két, a téren működő vállalkozás, ami a kezdést késlelteti - írta a kispesti Fidesz-KDNP frakcióvezetője.

A Határ úti buszvégállomás tarthatatlan állapotban van, pedig a felújítás rajtra készen áll, akár már holnap megkezdődhetne. A legtöbb kereskedő jogkövetően elhagyta már a pavilonját, néhányan azonban közterület-használati engedély nélkül is tovább működnek. Két vállalkozás pert is indított, ami sajnos késlelteti a kezdést. A félig lebontott pavilonok maradványai pedig még az eddiginél is lehangolóbbá teszik a végállomást. Kosz, szemét, szétbontott építmények mindenfelé - írta weboldalán Dódity Gabriella. A kispesti Fidesz-KDNP frakcióvezetője, aki korábban a Fővárosi Önkormányzat főtanácsadójaként maga is dolgozott a projekten, levélben fordult a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság (korábbi Fővárosi Közterület-felügyelet) vezetőjéhez, illetve Budapest Főváros Kormányhivatalához, hogy a felújítás megkezdéséig segítsenek felszámolni a területen található áldatlan állapotot. Mint írja, a héten pedig egyeztető tárgyalásra kerül sor dr. Szeneczey Balázs városfejlesztésért felelős főpolgármester-helyettesnél a felújítással kapcsolatban, ahol minden érintett szervezet, önkormányzati cég, hivatal és hatóság munkatársaival megbeszéljük az előttünk álló feladatokat, lehetőségeket. "A részletekről természetesen beszámolok" - zárta szavait Dódity Gabriella. 

 

Tarthatatlan állapotok a végállomáson (a képre kattintva galéria nyílik)

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.