2021. október 26., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Több mint 500 állásajánlat várja az érdeklődőket

Főoldal>Közérdekű>Több mint 500 állásajánlat várja az érdeklődőket
 
Írta: Szerk.
2018. március 05. 15:25
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Idén is érdemes lesz kilátogatnia a Budapesti Kormányhivatal által szervezett Állásbörzére azoknak, akik éppen munkakeresésben vannak. A helyszínen ugyanis 30 munkáltató legalább 500 állásajánlattal, a szervezők pedig különböző tanácsadásokkal várják az érdeklődőket.

Újra állásbörzét szervez Budapest Főváros Kormányhivatala XIX. és XVIII. kerületben illetékes Foglalkoztatási Osztálya a XVIII. kerületi Rózsa Művelődési Házban (1183 Budapest, Városház u. 1–3.). Az idei állásbörze március 8-án lesz, ahol csaknem 30 cég ötszáznál is több állásajánlattal várja a munkakeresőket. 

Az állásbörze célja, hogy elősegítse a munkaadók és álláskeresők közötti kapcsolatfelvételt, alkalmat biztosítson a közvetlen és személyes találkozásra a munkaerőpiac szereplői között. A kormányhivatal munkatársai pedig személyre szabott tanácsadásokkal, valamint a kiemelt projekt által nyújtható szolgáltatások és támogatások (képzés, vállalkozóvá válási támogatás, bérjellegű támogatások) ismertetésével is segítik az álláskeresőket.

– Magyarország a foglalkoztatás területén is kiemelkedő teljesítményt nyújtott az elmúlt években, a munkaerő-piaci adatok nagymértékben javultak – mondta el lapunknak dr. György István. Budapest Főváros kormánymegbízottja arról is beszélt, hogy ez a tendencia Kispesten is érezhető, mert amíg például 2012 decemberében 1605 álláskeresőt tartottak nyilván a kerületben, ez a szám 2018 februárjára 443-ra mérséklődött. – A nemzetgazdaság pedig annál erősebb, minél többen dolgoznak az elsődleges munkerőpiacon, hiszen többen veszik ki részüket az ország teljesítőképességének növelésében, a közterhek viselésében – tette hozzá dr. György István.

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.