2021. október 22., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Tuzson Bence szerint az emberek nem csalódottak

Főoldal>Közélet>Tuzson Bence szerint az emberek nem csalódottak
 
Írta: Szerk.
2015. május 12. 21:05
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A Fidesz frakció szóvivője a szocialista Burány Sándor azon kijelentésére reagált, hogy a 2010-es árfolyamon kellett volna forintosítani a devizahiteleket.

Újabb fronton próbáltak támadni az ellenzékiek a deviza-botránnyal kapcsolatban. Burány Sándor szocialista politikus véleménye szerint a 2010-es árfolyamon kellett volna forintosítani a devizahiteleket. Turzson Bence a Fidesz-frakció szóvivője Burány képletéhet ez meghökkentő és matematikailag elgondolkodtató adatot tett hozzá.

 

-       Ha valaki azt mondja, hogy 2010-es árfolyamon kellett volna rögzíteni a devizahiteleket, tegye hozzá azt is, hogy akkor a mai 1,7 százalék helyett 5,47 százalékon voltak a bankközi forintkamatok- utalt Turzsán arra a fontos tényre, hogy a magas kamatokkal sem jártak volna jobban a devizakárosultak.

 

 

A baloldal rendszeresen azzal példálózik, hogy az emberek nem elégedettek a forintosítás mértékével kapcsolatban A szóvivő szerint valóban vannak olyanok, akik csalódottak, de összességben azt tapasztalta, hogy az elszámoló levelek kézhezvételét követően az emberek nem csalódtak. Tuzson hozzáfűzte: mindenki előtt nyitva áll a jogorvoslat lehetősége. Számukra azt javasolta, hogy forduljanak a Pénzügyi Békéltető Testülethez, mivel fontosnak tartja, hogy fel kell lépni azon bankok ellen, amelyeknél visszaélések tapasztalhatók.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.