2024. május 27., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
augusztus
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Új díszpolgárt és kitüntetteket köszöntöttek

Főoldal>Közülünk>Új díszpolgárt és kitüntetteket köszöntöttek
 
Írta: Szerk.
2016. június 10. 11:28
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Kispest önálló településsé nyilvánításának 145. évfordulóján ünnepi műsorral köszöntötték a Kispest Díszpolgára Cím birtokosát a Kispestért Díjak és Oklevelek, a Dicsérő Oklevelek és a Pedagógus Elismerő és Dicsérő Oklevelek ez évi kitüntetettjeit. Az ünnepi műsorban fellépett Pelsőczy László színművész, a Kispesti Művészeti Iskola Szimfónikus zenekara, illetve Horváth Dávid, a Vass Lajos Általános iskola tanulója.

Kispest Díszpolgára címmel járó, a kerület címerének rajzolatával díszített arany emlékgyűrűt és kitűzőt adtak át dr. Balogh Pál aranydiplomás mérnöknek, wekerlei önkéntesnek, volt önkormányzati képviselőnek.

 

Kispestért Díjjban részesítették azokat, akiknek Kispesthez kötődő munkája példaértékű: dr. Bertalan Imre fogorvost, a Kispesti Egészségügyi Intézet fogorvosát, Bohus Gábornét, a Kispesti Gábor Áron Általános Iskola tanítóját, Dékánné Haas Zsuzsannát, a Hungária Általános Iskola és Kollégium pedagógusát, Halek Zoltánnét, a Kispesti Egészségügyi Intézet ideggyógyászatának asszisztensét, dr. Klár Andrásnét, a Kispesti Bolyai János Általános Iskola igazgatóhelyettesét, dr. Kokas Pétert a Kispesti Egészségügyi Intézet gasztoenterológusát és sebészét, egyetemi docensét, Papp Krisztinát, a Kispesti Móra Ferenc Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény pedagógusát, Párkány Imrénét, a Kispesti Arany Óvoda vezetőjét, Szabó Máriát, a Wekerlei Kultúrház és Könyvtár igazgatóját, dr. Zalaföldi Kornéliát, a Kispesti Egészségügyi Intézet gyermekkardiológiai osztályának főorvosát.

 

 

Kérem tekintse meg galériánkat

 

Dicsérő Oklevelélben részesítették azokat, akik munkájukkal bizonyították elhivatottságukat, és hozzájárultak Kispest fejlődéséhez: Ábelné dr. Juhász Máriát, az önkormányzat jogi tanácsadóját, dr. Benedek-Szabó Andreát, a Kispesti Polgármesteri Hivatal jogi referensét, Brázainé Bierbauer Ágnes Táciat, a Kispesti Polgármesteri Hivatal Zöldprogram Iroda munkatársát, Hegedüs Anikót, a Kispesti Zöld Sziget Óvoda óvodapedagógusát, Hencz Editet, a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat XIX. ker. Tagintézménye gyógypedagógusát, logopédusát, Ignáczné Balázs Gabriellát, a Kispesti Polgármesteri Hivatal pénzügyi és számviteli ügyintézőjét, Kissné Kovács Évát, a Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat Házi Segítségnyújtás vezető gondozóját, Molnár Lászlót, a Kispesti Polgármesteri Hivatal gépkocsivezetőjét, Posztobányi Zoltánnét, a Kispesti Polgármesteri Hivatal vagyongazdálkodási csoportjának munkatársát, Pusztai Ferencet, a Kispesti Pannónia Általános Iskola tanárát, Rosta Gábort, a Városi Kertek Egyesület vezetőjét, dr. Sárdi Katalint, a Kispesti Egészségügyi Intézet szemészeti osztályának főorvosát, Tóthné Szebenyi Szilviát, a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum Gyermekek Átmeneti Otthonának vezetőjét, Varga Helénát, a Kispesti Napraforgó Óvoda titkárát, Zsár Lászlót, a Kispesti Polgármesteri Hivatal polgármesteri referensét.

 

Együttnevelő Pedagógus Elismerő Oklevelet kapott Sósné Pál Emőke, a Kispesti Gábor Áron Általános Iskola tanítója. Kiemelkedő Pedagógiai Tevékenységért Elismerő Oklevelet vehetett át Borszékiné Sütő Piroska, a Kispesti Árnyas Óvoda óvodapedagógusa és Kissné Baranyai Éva, a Kispesti Alapfokú Művészeti Iskola orgona- és szolfézs-zeneelmélet tanára.

Kispest Gyermekeiért Elismerő Oklevelet kapott Igaz Ágnes, a Kispesti Pannónia Általános Iskola tanítója és Fekete Krisztina, a Kispesti Kós Károly Általános Iskola pedagógusa.

Polgármesteri Dicsérő Oklevél Kiemelkedő Pedagógiai Tevékenységért elismerésben részesült Ugróczky Gábor, a Kispesti Eötvös József Általános Iskola tanára és Nagy Gáborné, a Kispesti Tarka-barka Óvoda óvodapedagógusa.

Kispestért Oklevelet vehetett át a Móra Ferenc Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Utazó gyógypedagógusok munkaközössége. 

 

Gratulálunk valamennyi kitüntetettnek!

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.