2020. július 06., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (7)
január (6)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Új köntösben

Főoldal>Közélet>Új köntösben
 
Írta: Lukasik Zsófia
2012. szeptember 13. 08:30
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Oktatási intézmények felújítását végezte el a nyári időszakban a Vagyonkezelő Műszaki Szervezet, melynek segítségével összesen tizenhat bölcsőde, óvoda és iskola szépült meg szeptemberre.

Az idei tanév kezdés alkalmából több kispesti oktatási intézmény is megszépült külsővel fogadja a gyerekeket, a nyár folyamán ugyanis bölcsődék, óvodák és iskolák felújítása történt meg a kerületben. A VAMÜSZ az Eszterlánc, a Harangvirág, a Csillagfény és a Wekerlei Tipegők Bölcsődék udvarát tette rendbe, gallyazást, parkosítást akadálymentesítést végeztek a szakemberek. Hat óvodában történtek meg halaszthatatlan felújítások, többek között tető, vizesblokk és parkettajavítások, festési és szigetelési munkálatok fejeződtek be szeptember elejére. Minden kerületi iskolában elvégezték az esedékes táblafestéseket, de több helyen parkettázásra, világítótestek cseréjére, sőt, az Eötvös iskolában részleges vízvezeték felújításra is sor került.

A felújítások kapcsán Kovács Bence alpolgármester kiemelte, hála a szigorú gazdálkodásnak, az idei évben is sikerült elvégezni az említett munkálatokat az intézményekben. Az alpolgármester hangsúlyozta azt is, hogy a további fejlesztések érdekében az utóbbi időben több európai uniós pályázatot nyújtott be az önkormányzat, melyeknek egy részét már sikerült is elnyerni. „A jelen állás szerint bízom benne, hogy rövidesen újabb – legalább hét óvodát és közel ennyi iskolát érintő – pályázati sikerről tudok majd beszámolni a közeljövőben.” – zárta értékelését Kovács Bence.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.