2019. július 23., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
október (66)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Vár a Polihisztábor!

Főoldal>Kedvcsináló>Vár a Polihisztábor!
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. július 23. 12:00
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A Kispesti Sport Nonprofit KFT. tábort szervez 6 és 9 év közötti gyermekek részére. A „Polihisztábor”-ban többféle tevékenységgel ismerkedhetnek meg a kicsit a kézműveskedéstől kezdve egészen a különféle sportokig.

6 és 9 év közötti gyermekeknek hirdetnek tábort a Katona József utca 3. szám alatt található KAC pályán. Augusztus 8-tól kezdve 2 turnusban, egy héten keresztül reggel 7:30 és délután 5 óra között várják a szervezők az érdeklődő gyermekeket.

Délelőtt tanítónők tartanak foglalkozásokat a kicsiknek, játékosan tanulhatják az angol nyelvet, természetesen szabadprogramot is beillesztenek a tanulás mellé. A délutáni programban a csendespihenő után másfél órát sportolhatnak gyerekek, lehetőségük nyílik minden nap egy új sportággal megismerkedni.

A KAC pályán zajló táborban a gyerekek egész nap használhatják a pálya létesítményeit és a medencét is, rossz idő esetén pedig fedett helyen kreatív foglalkozásokon vehetnek részt, társasjátékozásra és filmnézésre is van lehetőség.

Két turnusra lehet jelentkezni a táborba, augusztus 8-tól egy hétre, illetve augusztus 15-től szintén egy hétre. A részvételi díj 15.000 forint, mely tartalmazza a napi háromszori étkezést is. Jelentkezni a 0620/4070424-es telefonszámon, vagy az info@sport.kispest.hu e-mail címen lehet.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.