2019. december 13., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Vár a Polihisztábor!

Főoldal>Kedvcsináló>Vár a Polihisztábor!
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. július 23. 12:00
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A Kispesti Sport Nonprofit KFT. tábort szervez 6 és 9 év közötti gyermekek részére. A „Polihisztábor”-ban többféle tevékenységgel ismerkedhetnek meg a kicsit a kézműveskedéstől kezdve egészen a különféle sportokig.

6 és 9 év közötti gyermekeknek hirdetnek tábort a Katona József utca 3. szám alatt található KAC pályán. Augusztus 8-tól kezdve 2 turnusban, egy héten keresztül reggel 7:30 és délután 5 óra között várják a szervezők az érdeklődő gyermekeket.

Délelőtt tanítónők tartanak foglalkozásokat a kicsiknek, játékosan tanulhatják az angol nyelvet, természetesen szabadprogramot is beillesztenek a tanulás mellé. A délutáni programban a csendespihenő után másfél órát sportolhatnak gyerekek, lehetőségük nyílik minden nap egy új sportággal megismerkedni.

A KAC pályán zajló táborban a gyerekek egész nap használhatják a pálya létesítményeit és a medencét is, rossz idő esetén pedig fedett helyen kreatív foglalkozásokon vehetnek részt, társasjátékozásra és filmnézésre is van lehetőség.

Két turnusra lehet jelentkezni a táborba, augusztus 8-tól egy hétre, illetve augusztus 15-től szintén egy hétre. A részvételi díj 15.000 forint, mely tartalmazza a napi háromszori étkezést is. Jelentkezni a 0620/4070424-es telefonszámon, vagy az info@sport.kispest.hu e-mail címen lehet.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.