2019. december 13., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Volt szemét, nincs szemét

Főoldal>Közélet>Volt szemét, nincs szemét
 
Írta: Lukasik Zsófia
2012. április 23. 10:00
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Föld Napja alkalmából április 21-én egyéni aktivisták, lakóközösségek, civil szervezetek, iskolák bevonásával hulladékgyűjtési akciót szerveztek az önkormányzat támogatásával. A cél a Vak Bottyán utca melletti kiserdő Szabó E. utca-Víztorony utca közötti szakaszának megtisztítása volt.

 

Sokan éreztek kedvet ahhoz, hogy szombaton két kezükkel segítsenek a a KÖKI melletti kiserdő megtisztításában. Kicsik és nagyok egyaránt szemeteszsákot vettek a kezükbe, és szedegették a magas fűből a sokszor elborzasztó hulladékokat. A szemétszedők között volt a főszervező, Vidra Zoltán képviselő, valamint a kerület alpolgármesterei, Ékes Gábor, Kovács Bence és Vinczek György is. Az önkormányzat dolgozói mellett besegítettek még a teljesség igénye nélkül a Kispesti Cigány Nemzetiségi Önkormányzat tagjai, valamint a Nego Kyokushin Karate Klub versenyzői is. Az önkéntesek találtak a területen műanyag üvegektől elkezdve gumiabroncson át egészen a jó néhány kutyaürülékkel teli nylonzacskóig sok mindent. Sajnos akadt a fűben használt fecskendő is, melyet éppen Ékes Gábor alpolgármester talált meg. A sok szemét mellett azért izgalmasabb „leletre” is bukkantak a gyerekek, a szemétszedők a zajoktól megrettent sündisznót rövid megfigyelés után útjára engedték.

Vidra Zoltán képviselő, a program szervezője eredményesnek ítélte a szemétszedési akciót, s valóban, alig egy óra elteltével a Vak Bottyán utca melletti kiserdő említett szakasza újra tisztán állt a kispestiek rendelkezésére.

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.