2019. december 12., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Zajlik a munka a KAC-pályán

Főoldal>Közérdekű>Zajlik a munka a KAC-pályán
 
Írta: Szerk.
2018. december 04. 15:02
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Javában zajlanak a munkálatok a KAC-pályán, ahol nagyrészt kormányzati támogatással felújítják az öltözőket, kialakítanak egy új, műfüves futballpályát, és egy modern, kivilágított futókört is. Az önkormányzati sporttelepet továbbra is ingyen használhatják majd a kispestiek.

Jól haladnak a munkálatok az önkormányzati sporttelepen: az új, műfüves futballpálya várhatóan még idén elkészül, a modern, kivilágított futókör pedig a tervek szerint tavaszra valósul meg. Emellett az öltözőket is felújítják a Magyar Labdarúgó Szövetség beruházásában, a nagyrészt Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával, a Budapest Pályaépítési Program keretében megújuló KAC-pályán, ahol a vizesblokkokat is felújítják. A kispestiek továbbra is ingyenesen használhatják majd a felújított létesítményt.

 

 

Az utóbbi hónapokban is számos fejlesztés valósult meg és indult el Kispesten kormányzati és fővárosi támogatással: a Vass Lajos iskola udvarán megépült egy új, rekortán kézilabda pályaa szövetség beruházásában, kormányzati támogatással megújult a Szivárvány Óvoda, nemrég adták át Budapest Honvéd FC utánpótlás centrumát, ahol száz ifjú tehetség tanulhat és edzhet méltó, modern körülmények között. De jelenleg is zajlik a Fővárosi Önkormányzat 110 millió forintos támogatásával a wekerlei kispiac felújítása, valamint az Eötvös utcai KRESZ-park felújítására is nemrég kapott 100 millió forintot Kispest a fővárostól.

 

– Örömmel látom, hogy nagyon sok fejlesztés valósul meg Kispesten kormányzati, vagy Fővárosi Önkormányzati támogatással, ez is jól példázza, hogy a kormány támogatja Kispest fejlődését – mondta lapunknak Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnok, aki Mihály Andrással (Fidesz-KDNP) a Közművelési, Oktatási, Sport, Ifjúságpolitikai és Egészségügyi Bizottság tagjával járta be az építkezést. Hozzátette: nagyon sajnálja azonban, hogy Kispest vezetése elszalasztotta a kormányzati támogatás lehetőségét az Egészségügyi Intézet fejlesztésére, amikor azt jelezték az Egészséges Budapest Program felmérésében: Minden fejlesztésre van önkormányzati forrás, holott még az idénre betervezett betegirányító földszinti rész munkálatait sem kezdték meg. Mint mondta, szinte valamennyi fővárosi kerületi szakrendelő kormányzati támogatással újulhat meg.

 

Fotók: Facebook

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.