2019. július 23., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
október (66)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Zajlik a munka a KAC-pályán

Főoldal>Közérdekű>Zajlik a munka a KAC-pályán
 
Írta: Szerk.
2018. december 04. 15:02
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Javában zajlanak a munkálatok a KAC-pályán, ahol nagyrészt kormányzati támogatással felújítják az öltözőket, kialakítanak egy új, műfüves futballpályát, és egy modern, kivilágított futókört is. Az önkormányzati sporttelepet továbbra is ingyen használhatják majd a kispestiek.

Jól haladnak a munkálatok az önkormányzati sporttelepen: az új, műfüves futballpálya várhatóan még idén elkészül, a modern, kivilágított futókör pedig a tervek szerint tavaszra valósul meg. Emellett az öltözőket is felújítják a Magyar Labdarúgó Szövetség beruházásában, a nagyrészt Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával, a Budapest Pályaépítési Program keretében megújuló KAC-pályán, ahol a vizesblokkokat is felújítják. A kispestiek továbbra is ingyenesen használhatják majd a felújított létesítményt.

 

 

Az utóbbi hónapokban is számos fejlesztés valósult meg és indult el Kispesten kormányzati és fővárosi támogatással: a Vass Lajos iskola udvarán megépült egy új, rekortán kézilabda pályaa szövetség beruházásában, kormányzati támogatással megújult a Szivárvány Óvoda, nemrég adták át Budapest Honvéd FC utánpótlás centrumát, ahol száz ifjú tehetség tanulhat és edzhet méltó, modern körülmények között. De jelenleg is zajlik a Fővárosi Önkormányzat 110 millió forintos támogatásával a wekerlei kispiac felújítása, valamint az Eötvös utcai KRESZ-park felújítására is nemrég kapott 100 millió forintot Kispest a fővárostól.

 

– Örömmel látom, hogy nagyon sok fejlesztés valósul meg Kispesten kormányzati, vagy Fővárosi Önkormányzati támogatással, ez is jól példázza, hogy a kormány támogatja Kispest fejlődését – mondta lapunknak Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnok, aki Mihály Andrással (Fidesz-KDNP) a Közművelési, Oktatási, Sport, Ifjúságpolitikai és Egészségügyi Bizottság tagjával járta be az építkezést. Hozzátette: nagyon sajnálja azonban, hogy Kispest vezetése elszalasztotta a kormányzati támogatás lehetőségét az Egészségügyi Intézet fejlesztésére, amikor azt jelezték az Egészséges Budapest Program felmérésében: Minden fejlesztésre van önkormányzati forrás, holott még az idénre betervezett betegirányító földszinti rész munkálatait sem kezdték meg. Mint mondta, szinte valamennyi fővárosi kerületi szakrendelő kormányzati támogatással újulhat meg.

 

Fotók: Facebook

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.