2024. július 16., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június
május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
  Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.1f55fb3d0316.jpg]

Épül az új kerítés a Városháza mögött

Főoldal>Közélet>Épül az új kerítés a Városháza mögött
 
Írta: Pászti András
2013. március 25. 11:52
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Múlt hónapban olvasónk jelezte, hogy a Városháza mögött található kisebb zöldterületben komoly károkat okoztak a járművek kerekei. Ékes Gábor alpolgármester akkor elmondta, hogy a réginél ízlésesebb, jobban látható kerítés épül majd a területen. A mai napon a Közpark Kft. munkatársai már az új kerítés felállításán dolgoznak.

Olvasói levél kapcsán foglalkoztunk márciusi számunkban a Kossuth Lajos utca Városháza mögötti részénél kialakult helyzettel. A keskeny útszakaszon az autók először a régi korlátot majd a füvet is megrongálták. Az önkormányzattól Ékes Gábor alpolgármester akkor arról tájékoztatta lapunkat, hogy új kerítés épül majd az eddiginél beljebb, vagyis oly módon, hogy az autósok a korábbinál könnyebben elférjenek.  A mai napon a Közpark Kft munkatársai megkezdték a munkálatokat, épül az ízléses, a réginél feltűnőbb kerítés a kis füves terület mellett. Azt a részt, amit az autók kereke továbbra is érinthet, oly módon borítják majd, hogy azon esős időben se keletkezzenek keréknyomok, a kerítés mögött pedig megmaradhat egy kis zöld sziget.

 

Így nézett ki a kis füves terület idén februárban

 

A Közpark Kft. korábban hasonló kerítéseket létesített több társasház előkertje köré a lakótelepi részen. Az egységes kerítéseknek köszönhetően rendezettebbé válhat a városkép.

 

Kedves olvasóink leveleit, észrevételeit továbbra is várjuk a kerületi ügyekben, amelyeknek jövőben is igyekszünk utána járni.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.