2024. június 17., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Fogyatékkal élő kispestiek igényfelmérése kezdődik

Főoldal>Közérdekű>Fogyatékkal élő kispestiek igényfelmérése kezdődik
 
Írta: Szerk.
2016. január 21. 12:13
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Ismét a Fidesz kottájából játszik az önkormányzat! Közlésük szerint családban élő, tartósan beteg és fogyatékos felnőttek, valamint fogyatékkal élő vagy tartósan beteg gyermeküket nevelő szülők igényeit méri fel a január végén induló és február végéig tartó kérdőíves kutatással az Integrált Szülői Klub.

Az igényfelmérést az önkormányzat támogatásával, a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum szakmai együttműködésével végzi a fogyatékos gyermekek hozzátartozóinak önsegítő civilszervezeteként működő klub. Az igényfelmérés célja, megtudni, hogy az érintetteknek a jelenlegi ellátások mellett milyen, az életüket megkönnyítő szolgáltatásokra lenne szükségük.

 

 

Az önkormányzat weboldala azt írja, hogy az igényfelmérés lehetőségét Bódis Alexandra szociálpedagógus vetette fel, aki fogyatékkal élő gyermekét nevelő szülőként maga is érintett, ám a felmérés ötlete Dódity Gabriella Fidesz – KDNP frakcióvezetőjének polgármesteri programjában jelent meg először.

 

- Fogyatékkal élő vagy megváltozott munkaképességű kispesti embertársaink élethelyzetén kötelességünk lehetőségünkhöz mérten jobbítani. Egységes adatbázist kell létrehozni annak érdekében, hogy megváltozott munkaképességű társainkkal folyamatosan kapcsolatban legyünk, és ha szükséges, képességeikhez illeszkedő akár alkalmi, akár folyamatos munkát tudjunk keresni, vagy akár biztosítani nekik – írta programjában Dódity Gabriella. 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.