2024. július 16., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június
május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Gondolatok a Városháza-botrány kapcsán

Főoldal>Közélet>Gondolatok a Városháza-botrány kapcsán
 
Írta: Szerk.
2021. december 20. 16:13
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Pár héttel ezelőtt robbant a botrány, hogy a főváros baloldali vezetése el kívánja adni a Városházát. Nekünk, egyszerű városlakóknak ez elképzelhetetlennek tűnt, ezért többségünk szkeptikusan fogadta a hírt, mígnem egyértelmű bizonyítékok kerültek napvilágra Karácsony Gergely és a többi baloldali városvezető szándékáról. Dr. Pap Sándor, a Fidesz választókerületi elnökének írását olvashatják.

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint elkészült egy tanulmány, amelyben azt vizsgálják, hogy miféle bevételekkel tudja még kiegészíteni a költségvetését a Főváros. Ebben a tanulmányban kerül megállapításra, hogy a Városháza értékesítése egy lehetséges alternatíva lehet e célból. Mindezt úgy, hogy továbbra is tagadják, hogy az előző, Tarlós István-féle városvezetés 180 milliárd forint plusz forrást hagyott volna maga után, ami Karácsony rendelkezésére állna.

 

Karácsonynak még a választásokat megelőzően is voltak furcsa ígéretei a Városháza hasznosításával kapcsolatban: megjelentek olyan hírek, miszerint melegbárt szeretett volna nyitni benne. Most viszont úgy tűnik, a politikai szándék is megvan az épület értékesítésére, és vevő is volna rá. Az Index szerint a baloldali pártokhoz köthető üzleti körök már jelezték, hogy szívesen megvásárolnák a patinás épületet. Gyakorlatilag ez a kétes alku meg is születhetett a politikai döntéshozók és az üzletemberek között. Természetesen Karácsony Gergely tagad, tagad és tagad.

 

A bősz tagadás viszont nem sokat jelent, hiszen napról napra újabb bizonyítékok, hangfelvételek kerülnek napvilágra arról, hogy a baloldali vezetők Karácsony tudtával akarják átjátszani a Bajnai Gordonhoz is köthető baloldali üzleti körök kezére a Városházát. Az egyik felvételen, magának Bajnainak a hangja is hallható, ahogy elismeri a szándékot. Úgy tűnik, hogy a főpolgármester hazugságspirálba került, és ezt már azok is érzik, akik eddig támogatták. Baloldali megmondóemberek sorra nyilvánították ki véleményüket arról, hogy Karácsony milyen rosszul kezeli a kialakult helyzetet. Az ígéretcunamik ellenére a Karácsony-féle városvezetés elvesztette bizalmát még azoknak is, akik korábban szavazatukkal mellette álltak. Mindenki levonhatja a tanulságokat, meg kell védeni az alkalmatlan politikusoktól a közvagyont. Nem csak fővárosi szinten, hanem a kerületekben is. Kispesten is, mert ha a baloldal kerül az ország élére, mindent el fognak adni!

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.