2024. június 20., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
  Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.fd9b9f374ff0.jpg]

Most bárki megoszthatja a KMO-val kapcsolatos élményeit

Főoldal>Kedvcsináló>Most bárki megoszthatja a KMO-val kapcsolatos élményeit
 
Írta: Szerk.
2023. január 30. 12:03
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Az idén százéves KMO Művelődési Központ és Könyvtár a centenáriumhoz kapcsolódóan több pályázatot és felhívást is közzétett, amelyekre Kispesten élő vagy tanuló diákok és felnőttek jelentkezését várják. A pályázók művészi formában – rajzon, képregényben szövegesen vagy éppen a színpadon – fogalmazhatják meg az intézménnyel kapcsolatban szerzett élményeiket.

„A pályázatok minden korosztály számára lehetőséget biztosítanak, hogy a KMO-val kapcsolatos élményeiket, emlékeiket megfogalmazhassák, művészi formában kifejezhessék. A kiírásokra március végéig, illetve április közepéig várjuk az érdeklődők jelentkezését!” – közölte honlapján az idén századik születésnapját ünneplő intézmény.

 

„Van egy történetem…’” címmel meghirdettek például egy olyan pályázatot, amelyre sorsfordító, megdöbbentő vagy éppen mulatságos történeteket várnak írott formában, a KMO-hoz kapcsolódóan. A „KMO 100 rajzpályázat” gyerekekhez szól, három korosztályra bontva, technikai megkötés nélkül, ugyanakkor közzétettek egy képregényrajzoló pályázatot is, amelyre a kicsit idősebbek, a 12-18 éves fiatalok jelentkezését várják.

„Tiéd a színpad!” címmel az előadóművészetekre nyitott középiskolásokat célozták meg: a bemutatkozó alkalmat követően a jelentkezők különféle kategóriákban mutathatják meg tehetségüket a színpadon.

 

A pályázatokkal kapcsolatban további információt ide kattintva kaphatnak olvasóink, illetve az összes felhívással és pályázattal kapcsolatban Szűcsné Gajárszky Vera (282-9752/0106; email: szucsne.vera@kmo.kispest.hu) is tájékoztatást tud adni.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.