2024. június 20., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Ünnepi menetrendek

Főoldal>Közérdekű>Ünnepi menetrendek
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. december 19. 08:00
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Aki tömegközlekedéssel szeretne az ünnepek alatt utazni, annak figyelnie kell a menetrendeket, mert változásokra számíthat, sőt egy, a kerületünket érintő éjszakai járat egyes napokon nem is közlekedik.

December 22-én és 23-án az utazóközönségnek az iskolaszünetben érvényes munkanapi menetrendeket kell nézniük. December 24-én reggel és napközben szombati menetrend szerint közlekednek a BKV-járatok. A nappali járatok délután 4 óra körül indulnak utoljára, ezután, tekintettel a szentestei csekély utasforgalomra, csak éjszakai járatokkal lehet utazni. Kerületünket érinti, hogy a 914A busz a 24-éről 25-ére virradó éjszaka nem közlekedik. A nappali járatok december 24-ei utolsó indulásai az interneten és a megállóhelyeken elhelyezett menetrendi tájékoztatók alján zöld illetve rózsaszín színnel vannak feltüntetve.

Karácsonykor, december 25-én és 26-án minden nappali és éjszakai járat munkaszüneti napi/vasárnapi menetrend szerint jár. Kivételt képez ez alól a 914A, amely ezeken az éjszakákon sem közlekedik.

A két ünnep közötti napokon, december 27-étől 30-áig a járatok az iskolaszüneti napokon érvényes munkanapi menetrend szerint közlekednek.

Szilveszter napján, december 31-én napközben a szombati menetrend szerint lehet utazni. A január 1-jére virradó éjszaka, tekintettel a megnövekedő utasforgalomra, az éjszakai járatok kétszeres sűrűséggel közlekednek.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.